onsdag 24 oktober 2012

Telefonen, teknikens under!

Detär helt sjukt, jag köpte en iphone 5 igår. När jag var hos tandläkaren slank jag in i en Telenorbutik för att se den nya skapelsen Iphone 5. Nyheter är att färdkartan jag kör bil efter har börjat prata, så jag inbillar mig att jag inte är lika stor trafikfara. Kameran ska vara bättre, med röda ögon reduktion, och man kan ta bättre närbilder. Jag hade trott att skärmen skulle vara större. Den var lite längre, men lika bred som min Iphone 4. Jag tecknade ett nytt abonnemang trots att jag har 10 månader kvar på mitt gamla, men det skulle enligt den skicklige försäljaren bara totalt kosta mig 100kr mer i månaden. Telefonen kommer om 2 veckor.
Det var väl 10 år sedan jag hörde en kille säga att han väntade på att mobiltelefonerna skulle få kamera. Det lät ju som en fiction. Nu kan jag surfa på internet, se på TV,lyssna på all möjlig musik, köra bil samt navigera på sjön med mobilen. Det är ju helt strålande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men det där med navigera på sjön är lite vanskligt väl? Kräver täckning för nätverket, skulle jag tro. Men visst har du rätt. Utvecklingen går fort framåt! / ssRobert

Annelie sa...

Det krävs faktiskt inte mobiltäckning. Går via satelliter. Upptäckte inte inlägget först nu.